Mijn Verhaal

Hallo daar. Ik ben Jennefer. Mensen helpen, dat doe ik graag. Altijd al gedaan. Van nature uit ben ik een empathisch persoon. De gemoedstoestand van de mensen rondom me heeft een impact op mijn eigen stemming. Als masseuse kan ik dagelijks de stemming van mijn naasten en klanten bevorderen, op professioneel niveau. En daar geniet ik van.

Hoe werd ik massagetherapeut?

Ooit was ik administratief bediende bij DSV in Gent zeehaven. Dat heb ik 10 jaar gedaan. Ik stond in voor het onthaal van vrachtwagenchauffeurs en de logistieke administratie. Ik deed mijn job best graag, maar ik was vastgeroest in het ploegensysteem van een groot bedrijf.

In 2015 werd het bedrijf overgenomen. De administratieve afdeling werd geminimaliseerd en mijn job kwam in gevaar. Het was tijd voor iets nieuws. Ik greep mijn kans om meer tijd door te brengen met mijn zoon en mezelf verder te ontplooien. Ik werd, na een lange tijd, terug werkzoekende.

Massage was altijd al een stille passie

Al lang voordat mijn vorige job ten einde kwam genoot ik regelmatig een massage bij Maria van Luxe Spa en Massage te Wachtebeke. Maria was net op zoek naar nieuwe medewerkers om haar bedrijf uit te breiden. Ik stelde me kandidaat en werd kort nadien student massage therapeute.

Ik werd parttime massagetherapeute

Doorheen mijn opleiding liep ik een stage bij Maria. Haar cliënten waren steeds tevreden en ik kreeg meteen een contract aangeboden als parttime massagetherapeute. Maria werd mijn lesgever, mijn werkgever en mijn goede vriendin.

Inmiddels ben ik gelicenseerd masseur voor verschillende soorten massages.

Massage aan huis als bijberoep

Bij Luxe Spa en Massage, mijn hoofdberoep, is het massagesalon steeds volgeboekt. Daar wordt regelmatig gesproken over het afbouwen van massages op verplaatsing. Maar voor sommige klanten is dat moeilijk. Zij zijn nu eenmaal gewend aan het comfort van een masseur die aan huis komt.

Daarnaast heb ik ook zelf regelmatig vraag naar massages aan huis. Bovendien is het vaak een vermoeiende onderneming om net na een ontspannende massage terug naar huis te rijden.

Ik besloot in bijberoep massages aan huis te gaan doen. Zo help ik mezelf groeien en ondersteun ik mijn mentor in haar transitie, zonder concurrentie te vormen.

Massage aan huis
Ontdek het comfort van een massage
op een plaats en tijdstip die je zelf kiest.