ontspannende massage

Relaxatie massage

Een ontspannende massage die het lichaam tot rust brengt. Deze massage verbetert de stofwisselingen en doorbloeding, met een stressverminderend effect als resultaat.

klassieke zweedse massage

Klassieke Zweedse massage

Deze klassieke massage waarbij strijk-, kneed-, druk- en kloptechnieken centraal staan heeft een pijnverminderend effect, gaat stijfheid in gewrichten tegen en bevordert herstel na letsel.

lymfedrainage

Lymfedrainage

Een zachte massage die het afvoeren van lymfevocht en het reinigen van het lymfesysteem bevordert. Het heeft een verminderend effect op stress en stimuleert je immuunsysteem.

deep tissue massage

Diepe weefselmassage

Massage van het dieper gelegen weefsel stimuleert de celvernieuwing door een betere doorbloeding en afvoer van de afvalstoffen. Het is ook effectief om blokkades tegen te gaan.

drukpunt massage

Drukpuntmassage

Een oosterse techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de energiepunten en -banen in het lichaam om het zelfgenezend vermogen te bevorderen en blokkades weg te nemen.

tactiel massage

Tactiel massage

Dit is een lichte vorm van massage waarbij je verwent wordt door zachte strelingen over het lichaam. Het opfleurend effect is zeer goed voor zwangere vrouwen of mensen met gevoelige huid.